CAMERABEVEILIGING

UPTA levert top-of-the-bill video-observatiesystemen en zorgt voor perfecte plaatsing, onderhoud en service. Camerasystemen worden steeds intelligenter. Daarnaast heeft elk te bewaken object zijn eigen, specifieke kenmerken. Wij zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in deze sector en voorzien onze opdrachtgevers van het systeem dat optimaal aansluit bij hun wensen en behoeften. UPTA neemt bij het ontwerpen en plaatsen van camerabeveiligingssystemen alle essentiële factoren onder de loep.

Tempoguard is een nieuw, in eigen beheer ontwikkeld, product in het assortiment van UPTA techniek. Ontstaan vanuit de kennis die UPTA Techniek heeft op het gebied van industriële automatisering en data en beveiliging (in het hogere segment).

Tempoguard_RGB_S

LOCATIEBEWAKING EN ZICHT OP DE VOORTGANG VAN HET WERK.

Tempoguard biedt een complete oplossing en meer: locatiebewaking als er niemand op het terrein aanwezig is en zelf toezicht hebben op de voortgang van het werk. U kunt namelijk zelf inloggen op de camera. De Tempoguard kan dus dag en nacht voor u een rol spelen in de bedrijfsvoering.

Voor meer informatie kijkt u op www.tempoguard.com